Demoiselle Vranken Brut E.O. Jéroboam (3,0l) v dřevěné dárkové krabičce

  • 1 z 2

První pohled neklame, ze světle zlaté barvy se zelenými odlesky hned od začátku cítíme v tomto šampaňském přítomnost Chardonnay. Svěžest zeleného jablka a krémová, lehce máslová chuť Chardonnay se prolínají v dokonalé harmonii, kterou rámují tóny toastu. V ústech umí překvapit svou harmonií a balancem chutí.


  • Na skladě
5 650 Kč
Kategorie: Demoiselle Vranken
Velikost lahve: 3l
Země původu: Francie
Oblast: Champagne
Barva / Typ: Bílé
Obsah cukru: Brut
Ročník: Neročníkové
Balení: Dárkové balení
 

Hrozny

Odrůdy: 80 % Chardonnay a 20 % Pinot Noir

 

Chuť

První pohled neklame, ze světle zlaté barvy se zelenými odlesky hned od začátku cítíme v tomto šampaňském přítomnost Chardonnay. Průzračná barva šampaňského umožňuje zvýraznění a jiskření bublinek, které neúnavně stoupají ve sklenici. Svěžest zeleného jablka a krémová, lehce máslová chuť Chardonnay se prolínají v dokonalé harmonii, kterou rámují tóny toastu. V ústech umí překvapit svou harmonií a balancem chutí. Ačkoli je lehké a jemné, má jemnou strukturu a kouzelnou vytrvalost. Je to lahodné šampaňské s nápadně dlouhým závěrem.

 

Párování k jídlu

Ideální k ústřicím či kaviáru, ale také k pokrmům z ryb (ryba v soli, pečený filet s beurre blanc) či krémovým sýrům.

Doporučená teplota servírování je 8-10°C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Champagne Vranken je renomovaný výrobce s dlouholetou tradicí. Vinařství bylo založeno v roce 1976 ve městě Reims.

Vranken produkuje širokou škálu šampaňských, včetně blanc de blanc, brut, rosé a používá pouze ty nejlepší hrozny z vlastních vinic, které se nacházení v regionu Champagne.

Champagne Vranken se také angažuje v oblasti udržitelnosti a ochraně životního prostřední. Vinařství používá výhradně hrozny z vlastních vinic, což zajišťuje kontrolu nad celým procesem výroby a minimalizaci dopadu na životní prostředí. Další investicí jsou technologie umožňující obnovu půdy, vody a minimalizace nebo úplné odbourání chemických hnojiv a pesticidů.