Novinka

Aperol (0,7l)

  • 1 z 2

Aperol se může pochlubit ideálně vyváženou hořko-sladkou chutí z bylin a citrusových plodů a oranžovo-červenou barvou - to jsou hlavní znaky značky Aperol, která se vyrábí podle přísně utajované receptury, která nikdy nebyla od svého vzniku měněna. Aperol se vyrábí louhováním hořce, rebarbory, výtažků z pomerančů, aromatických bylin a barviv ve směsi alkoholu, vody a cukru. Aperol se podává velmi studený, na ledu.


  • Na skladě
395 Kč
Kategorie: Aperol
Velikost lahve: 0,7l
Země původu: Itálie
Oblast: Canale
Balení: Holá láhev
 

Aperol se může pochlubit ideálně vyváženou hořko-sladkou chutí z bylin a citrusových plodů a oranžovo-červenou barvou - to jsou hlavní znaky značky Aperol, která se vyrábí podle přísně utajované receptury, která nikdy nebyla od svého vzniku měněna. Aperol se vyrábí louhováním hořce, rebarbory, výtažků z pomerančů, aromatických bylin a barviv ve směsi alkoholu, vody a cukru. Aperol se podává velmi studený, na ledu. Nejčastěji se však Aperol konzumuje jako součást světově známého koktejlu Aperol Spritz (Aperol Spritz: 2 díly Aperol, 3 díly šumivého vína, 1 díl sody, pomeranč, led. Do sklenice dejte pár kostek ledu. Nalijte postupně všechny ingredience a přidejte plátek pomeranče).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

aperol_logo

Aperol je alkoholický nápoj řadící se mezi kořeněné bittery. Má oranžovočervenou barvu s ovocnou lehkou hořkou chutí. Vyrábí se na bázi lihu z hořce, rebarbory, výtažků z pomerančů, aromatických bylin a barviv. Vznikl v italské rodinné firmě Barbero na kraji města Torino kolem roku 1919. Jeho zvláštností je velmi nízký obsah alkoholu, jen 11%. Podává se vždy dobře vychlazený, čistý i prodloužený (se sodou, šumivým vínem).