Novinka

KM Svíčková na smetaně s bramborovými noky 1 PORCE

  • 1 z 3

Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Vychutnejte si ji trochu netradičně s delikátními bramborovými knedlíčky.

 


  • 358 Kč / 1 kg
  • Na skladě
179 Kč
Kategorie: Komplet Menu
Neobsahuje 1 alergen: Ryby, Ořechy, Sója, Hořčice, Sezam
Výběr masa: Hovězí
Energetická hodnota kJ: 592,3
Energetická hodnota kcal: 141
Tuky: 5,5 g
Nasycené mastné kyseliny: 1,2 g
Sacharidy: 18,9 g
z toho cukry: 3,4 g
Bílkoviny: 6,1 g
Vláknina: 1,2 g
Sůl: 0,7 g
Kategorie: komplet
Porce: 1
Gram: 500
 

Komplet Menu

Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.

 

Složení

bramborové noky (40 %) (brambory, kukuřičná mouka, vejce, voda), hovězí maso zadní (24 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), mléko, smetana, cukr, máslo, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl kamenná, uzená slanina (vepřové sádlo), citronová šťáva, pepř celý, nové koření, bobkový list.

 

Způsob přípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat. 2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty. 3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.

 

Skladování: Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.

Doba spotřeby: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Expres Menu, rodinná inovativní firma z Krkonoš, se specializuje na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. 

EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jejich jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.